Acest site folosește cookie-uri pentru a analiza traficul și a cuantifica anunțurile. Află mai multe OK

Apartament inchiriere 2 camere Sibiu Valea Aurie. Inchiriez apartament decomandat la etajul 2 din 4 etaje. apartament 2 camere decomandate in sibiu zona vale

Tip tranzacţie
Tip proprietate
Adauga anunt
Apartament cu 2 camere in zona Valea Aurie - Sibiu
Feb 08, 2017 Feb 08, 2017 Apartament cu 2 camere decomandate de inchiriat, in Sibiu zona Valea Aurie, cu o suprafata totala de 62 mp, situat la etajul intermediar 2 din 4 al unui imobil construit in anul 1983 din caramida si renovat recent, cu balcon de 8 mp, izolatie termica si fonica la exterior si interfon la intrarea in imobil. Locuinta cu o suprafata utila de 52 mp, este compartimentata intr-un hol la intrare din care se face accesul in toate incaperile dupa cum urmeaza: pe partea dreapta se afla bucataria spatioasa si luminoasa cu loc de luat masa, de o parte si de alta se afla dormitoarele, cel matrimonial cu iesire la balconul inchis, si baia cu cada si geam de aerisire. Apartamentul dispune de toate imbunatatirile necesare, precum: usa metalica la intrare, usi din lemn masiv la interior, geamuri termopan din tamplarie PVC, centrala termica cu calorifere din otel, parchet din lemn masiv in dormitoare, gresie si faianta in bucatarie si baie. Acesta se afla in apropierea tuturor punctelor de interes public, precum: gradinite, scoli, magazine alimentare, banci, farmacii statii pentru mijloace de transport in comun si de taxi. Pretul de inchiriere al acestui apartament este de 210 euro / luna.

apartament 2 camere decomandate in sibiu zona vale

Apartament cu 2 camere in zona Valea Aurie - Sibiu

Apartament cu 2 camere, decomandat, confort 1, suprafata utila 52 m2.
Etajul 2 / 4 etaje, 1 grup sanitar.
ID: 202090 | adaugat acum 7 ani si 2 luni
Aceasta oferta a fost dezactivata.
Puteti cauta aici alte oferte echivalente pe portal.
  • Inchiriere 210 € / luna
prezentare anunt imobiliar
  • Sibiu
  • Localitate: Sibiu
  • Zona: Valea Aurie
  • Numar camere: 2
  • Suprafata utila: 52 m2
  • Suprafata construita: 62 m2
  • Confort: 1
  • Compartimentare: Decomandat
  • Etajul: 2
  • Numar etaje: Parter+4 etaje
  • Nr grupuri sanitare: 1
  • An constructie: 1983

Alte informatii:

Apartament cu 2 camere decomandate de inchiriat, in Sibiu zona Valea Aurie, cu o suprafata totala de 62 mp, situat la etajul intermediar 2 din 4 al unui imobil construit in anul 1983 din caramida si renovat recent, cu balcon de 8 mp, izolatie termica si fonica la exterior si interfon la intrarea in imobil.
Locuinta cu o suprafata utila de 52 mp, este compartimentata intr-un hol la intrare din care se face accesul in toate incaperile dupa cum urmeaza: pe partea dreapta se afla bucataria spatioasa si luminoasa cu loc de luat masa, de o parte si de alta se afla dormitoarele, cel matrimonial cu iesire la balconul inchis, si baia cu cada si geam de aerisire.
Apartamentul dispune de toate imbunatatirile necesare, precum: usa metalica la intrare, usi din lemn masiv la interior, geamuri termopan din tamplarie PVC, centrala termica cu calorifere din otel, parchet din lemn masiv in dormitoare, gresie si faianta in bucatarie si baie.
Acesta se afla in apropierea tuturor punctelor de interes public, precum: gradinite, scoli, magazine alimentare, banci, farmacii statii pentru mijloace de transport in comun si de taxi.
Pretul de inchiriere al acestui apartament este de 210 euro / luna.
  • Inchiriere 210 € / luna
Date despre anunt Date despre agentie Date despre agent
Proprietatea are ID: 202090 Agentia: Nume: TABOO Imobiliare
Actualizata: acum 7 ani si 2 luni Judet: Telefon: vezi numarul
Listata de: 301 ori Manager: Oferte în portofoliu: 0
Vizualizata de: 1324 ori Telefon: vezi numarul Vezi intreg portofoliul de oferte
Istoric pret: nu sunt modificari de pret Numar agenti: 0 Articole: 0; Comentarii:
Listata initial în: 08.02.2017 Oferte în portofoliu: 0 Intrebari 0; Raspunsuri:
Vezi intreg portofoliul de oferte Contacteaza agentul
Inscrisa pe TopEstate din: Pagina personala a agentului
Pagina personala a agentiei