Acest site folosește cookie-uri pentru a analiza traficul și a cuantifica anunțurile. Află mai multe OK

Apartament inchiriere 2 camere Sibiu Tilisca. Inchiriez apartament decomandat la etajul 2 din 3 etaje. apartament cu 2 camere decomandate zona tilisca in

Tip tranzacţie
Tip proprietate
Adauga anunt
Apartament cu 2 camere in zona Tilisca - Sibiu
Oct 10, 2016 Oct 10, 2016 Apartament cu 2 camere decomandate de inchiriat in Sibiu zona Tilisca cu o suprafata totala de 78 mp situat la etajul intermediar 2 din 3 al unui imobil tip vila cu termosistem la exterior, interfon la intrarea in scara si doar un singur apartament pe palier. Locuinta este foarte spatioasa si bine compartimentata compusa din living generos si luminos mobilat cu bun gust cu canapele din piele si TV LCD, un dormitor matrimonial cu mobilier specific de buna calitate, o bucatarie tip open-space complet mobilata si utilata cu aragaz, hota, combina frigorifica, hol spatios la intrare si o baie mare cu cada si geam de aerisire unde se afla instalata si masina de spalat rufe. Apartamentul detine toate utilitatile si imbunatatirile de buna calitate, necesare unui trai linistit cum ar fi: izolatie termica, interfon la scara, usa din lemn masiv la intrare, usi din lemn masiv la interior, gresie, faianta, parchet laminat in camere si mocheta de calitate in living, centrala termica a imobilului cu repartitoare individuale pe caloriferele de otel, geamuri termopan cu tamplarie PVC, contorizari separate la utilitati. Zona in care este amplasat imobilul este una curata si linistita a orasului in imediata apropiere a parcului Sub Arini, avand in apropiere institutii de invatamant, unitati bancare, magazine, farmacii, statii ale mijloacelor de transport in comun si statii de taxi. Pretul de inchiriere al apartamentului este de 250 euro / luna usor negociabil, disponibil incepand cu data de 15.10.2016.

apartament cu 2 camere decomandate zona tilisca in

Apartament cu 2 camere in zona Tilisca - Sibiu

Apartament cu 2 camere, decomandat, confort 1, suprafata utila 65 m2.
Etajul 2 / 3 etaje, 1 grup sanitar.
ID: 181951 | actualizat acum 7 ani si 6 luni
Aceasta oferta a fost dezactivata.
Puteti cauta aici alte oferte echivalente pe portal.
  • Inchiriere 250 € / luna
prezentare anunt imobiliar
  • Sibiu
  • Localitate: Sibiu
  • Zona: Tilisca
  • Numar camere: 2
  • Suprafata utila: 65 m2
  • Suprafata construita: 78 m2
  • Confort: 1
  • Compartimentare: Decomandat
  • Etajul: 2
  • Numar etaje: Parter+3 etaje
  • Nr grupuri sanitare: 1
  • An constructie: 2004

Alte informatii:

Apartament cu 2 camere decomandate de inchiriat in Sibiu zona Tilisca cu o suprafata totala de 78 mp situat la etajul intermediar 2 din 3 al unui imobil tip vila cu termosistem la exterior, interfon la intrarea in scara si doar un singur apartament pe palier.
Locuinta este foarte spatioasa si bine compartimentata compusa din living generos si luminos mobilat cu bun gust cu canapele din piele si TV LCD, un dormitor matrimonial cu mobilier specific de buna calitate, o bucatarie tip open-space complet mobilata si utilata cu aragaz, hota, combina frigorifica, hol spatios la intrare si o baie mare cu cada si geam de aerisire unde se afla instalata si masina de spalat rufe.
Apartamentul detine toate utilitatile si imbunatatirile de buna calitate, necesare unui trai linistit cum ar fi: izolatie termica, interfon la scara, usa din lemn masiv la intrare, usi din lemn masiv la interior, gresie, faianta, parchet laminat in camere si mocheta de calitate in living, centrala termica a imobilului cu repartitoare individuale pe caloriferele de otel, geamuri termopan cu tamplarie PVC, contorizari separate la utilitati.
Zona in care este amplasat imobilul este una curata si linistita a orasului in imediata apropiere a parcului Sub Arini, avand in apropiere institutii de invatamant, unitati bancare, magazine, farmacii, statii ale mijloacelor de transport in comun si statii de taxi.
Pretul de inchiriere al apartamentului este de 250 euro / luna usor negociabil, disponibil incepand cu data de 15.10.2016.
  • Inchiriere 250 € / luna
Date despre anunt Date despre agentie Date despre agent
Proprietatea are ID: 181951 Agentia: Nume: TABOO Imobiliare
Actualizata: acum 7 ani si 6 luni Judet: Telefon: vezi numarul
Listata de: 484 ori Manager: Oferte în portofoliu: 0
Vizualizata de: 1380 ori Telefon: vezi numarul Vezi intreg portofoliul de oferte
Istoric pret: nu sunt modificari de pret Numar agenti: 0 Articole: 0; Comentarii:
Listata initial în: 04.10.2016 Oferte în portofoliu: 0 Intrebari 0; Raspunsuri:
Vezi intreg portofoliul de oferte Contacteaza agentul
Inscrisa pe TopEstate din: Pagina personala a agentului
Pagina personala a agentiei