Acest site folosește cookie-uri pentru a analiza traficul și a cuantifica anunțurile. Află mai multe OK

Apartament inchiriere 2 camere Sibiu Strand. Inchiriez apartament decomandat la etajul 1 din 4 etaje. apartament de lux cu 2 camere zona strand in sibiu

Tip tranzacţie
Tip proprietate
Adauga anunt
Apartament cu 2 camere in zona Strand - Sibiu
Nov 25, 2016 Nov 25, 2016 Apartament de lux cu 2 camere decomandate de inchiriat in Sibiu zona Strand, cu o suprafata totala de 72 mp, situat la etajul intermediar 1 al unui imobil cu 4 etaje, construit la inceputul anului 2008 cu termosistem la exterior, interfon la scara si lift de ultima generatie. Locuinta este foarte spatioasa, bine compartimentata si mobilata cu mult bun gust, compusa din living generos si luminos cu iesire pe balconul deschis, bucatarie deschisa complet mobilata, utilata cu plita electrica, cuptor electric incorporat, hota telescopica, combina frigorifica, un dormitor decomandat complet mobilat cu iesire pe balcon, o baie cu cabina de dus unde este instalata si masina de spalat rufe, hol spatios din care se face accesul in toate incaperile. Apartamentul detine toate utilitatile si imbunatatirile necesare cum ar fi izolatie termica si fonica la exterior, interfon, lift modern, usa metalica la intrare, usi de lemn noi la interior, gresie, faianta, parchet, geamuri termopan cu tamplarie PVC, conexiune activa internet / cablu TV, centrala termica proprie si calorifere de otel, contorizari separate la utilitati. Apartamentul se inchiriaza complet mobilat si utilat la pretul de 300 euro / luna negociabil.

apartament de lux cu 2 camere zona strand in sibiu

Apartament cu 2 camere in zona Strand - Sibiu

Apartament cu 2 camere, decomandat, confort 1, suprafata utila 60 m2.
Etajul 1 / 4 etaje, 1 grup sanitar.
ID: 186750 | actualizat acum 7 ani si 4 luni
Aceasta oferta a fost dezactivata.
Puteti cauta aici alte oferte echivalente pe portal.
  • Inchiriere 300 € / luna
prezentare anunt imobiliar
  • Sibiu
  • Localitate: Sibiu
  • Zona: Strand
  • Numar camere: 2
  • Suprafata utila: 60 m2
  • Suprafata construita: 72 m2
  • Confort: 1
  • Compartimentare: Decomandat
  • Etajul: 1
  • Numar etaje: Parter+4 etaje
  • Nr grupuri sanitare: 1
  • An constructie: 2008

Alte informatii:

Apartament de lux cu 2 camere decomandate de inchiriat in Sibiu zona Strand, cu o suprafata totala de 72 mp, situat la etajul intermediar 1 al unui imobil cu 4 etaje, construit la inceputul anului 2008 cu termosistem la exterior, interfon la scara si lift de ultima generatie.
Locuinta este foarte spatioasa, bine compartimentata si mobilata cu mult bun gust, compusa din living generos si luminos cu iesire pe balconul deschis, bucatarie deschisa complet mobilata, utilata cu plita electrica, cuptor electric incorporat, hota telescopica, combina frigorifica, un dormitor decomandat complet mobilat cu iesire pe balcon, o baie cu cabina de dus unde este instalata si masina de spalat rufe, hol spatios din care se face accesul in toate incaperile.
Apartamentul detine toate utilitatile si imbunatatirile necesare cum ar fi izolatie termica si fonica la exterior, interfon, lift modern, usa metalica la intrare, usi de lemn noi la interior, gresie, faianta, parchet, geamuri termopan cu tamplarie PVC, conexiune activa internet / cablu TV, centrala termica proprie si calorifere de otel, contorizari separate la utilitati.
Apartamentul se inchiriaza complet mobilat si utilat la pretul de 300 euro / luna negociabil.
  • Inchiriere 300 € / luna
Date despre anunt Date despre agentie Date despre agent
Proprietatea are ID: 186750 Agentia: Nume: TABOO Imobiliare
Actualizata: acum 7 ani si 4 luni Judet: Telefon: vezi numarul
Listata de: 317 ori Manager: Oferte în portofoliu: 0
Vizualizata de: 1539 ori Telefon: vezi numarul Vezi intreg portofoliul de oferte
Istoric pret: nu sunt modificari de pret Numar agenti: 0 Articole: 0; Comentarii:
Listata initial în: 24.11.2016 Oferte în portofoliu: 0 Intrebari 0; Raspunsuri:
Vezi intreg portofoliul de oferte Contacteaza agentul
Inscrisa pe TopEstate din: Pagina personala a agentului
Pagina personala a agentiei