Acest site folosește cookie-uri pentru a analiza traficul și a cuantifica anunțurile. Află mai multe OK

Apartament inchiriere 2 camere Sibiu Strand. Inchiriez apartament decomandat la etajul 1 din 1 etaj. apartament cu 2 camere si garaj la vila sibiu zona

Tip tranzacţie
Tip proprietate
Adauga anunt
Apartament cu 2 camere in zona Strand - Sibiu
May 17, 2017 May 17, 2017 Apartament cu 2 camere decomandate si garaj de inchiriat in Sibiu, zona Strand cu suprafata utila de 120 mp structurat pe doua nivele ale unei vile construita in anul 2010,  zona este una foarte linistita cu acces facil la unitati de invatamant, banci, magazine, biserici, parcuri, locuri de joaca pentru copiii, statii de autobuz si taxi. La parter acest apartament se compune din garaj, hol si baie de serviciu, un spatiu de depozitare si casa scarilor care face accesul la etaj unde se regasesc doua dormitoare foarte spatioase si luminoase ( dintr-un dormitor se face iesire si pe terasa acoperita de 40 mp ), bucataria generoasa cu loc de luat masa, baie cu cada si geam de aerisire si o debara. Acest imobil dispune si de curte avand suprafata de aproximativ 100 mp. Imobilul dispune de imbunatatiri precum usa din PVC la intrare, geamuri termopan cu tamplarie pvc, centrala termica proprie pe gaz Bosch, parchet din lemn masiv, gresie, faianta, izolatie termica si fonica la exterior, acces cablu tv si internet. Apartamentul se inchiriaza complet utilat cu masina de spalat rufe, frigider, aragaz, televizor, cuptor cu microunde si mobilat cu mobilier din lemn masiv de o calitate superioara la pretul de 400 euro / luna usor negociabil.

apartament cu 2 camere si garaj la vila sibiu zona

Apartament cu 2 camere in zona Strand - Sibiu

Apartament cu 2 camere, decomandat, confort 1, suprafata utila 120 m2.
Etajul 1 / 1 etaje, 1 grup sanitar.
ID: 175015 | actualizat acum 6 ani si 11 luni
Aceasta oferta a fost dezactivata.
Puteti cauta aici alte oferte echivalente pe portal.
  • Inchiriere 400 € / luna
prezentare anunt imobiliar
  • Sibiu
  • Localitate: Sibiu
  • Zona: Strand
  • Numar camere: 2
  • Suprafata utila: 120 m2
  • Suprafata construita: 300 m2
  • Confort: 1
  • Compartimentare: Decomandat
  • Etajul: 1
  • Numar etaje: Parter+1 etaj
  • Nr grupuri sanitare: 1
  • An constructie: 2000

Alte informatii:

Apartament cu 2 camere decomandate si garaj de inchiriat in Sibiu, zona Strand cu suprafata utila de 120 mp structurat pe doua nivele ale unei vile construita in anul 2010,  zona este una foarte linistita cu acces facil la unitati de invatamant, banci, magazine, biserici, parcuri, locuri de joaca pentru copiii, statii de autobuz si taxi.
La parter acest apartament se compune din garaj, hol si baie de serviciu, un spatiu de depozitare si casa scarilor care face accesul la etaj unde se regasesc doua dormitoare foarte spatioase si luminoase ( dintr-un dormitor se face iesire si pe terasa acoperita de 40 mp ), bucataria generoasa cu loc de luat masa, baie cu cada si geam de aerisire si o debara. Acest imobil dispune si de curte avand suprafata de aproximativ 100 mp.
Imobilul dispune de imbunatatiri precum usa din PVC la intrare, geamuri termopan cu tamplarie pvc, centrala termica proprie pe gaz Bosch, parchet din lemn masiv, gresie, faianta, izolatie termica si fonica la exterior, acces cablu tv si internet.
Apartamentul se inchiriaza complet utilat cu masina de spalat rufe, frigider, aragaz, televizor, cuptor cu microunde si mobilat cu mobilier din lemn masiv de o calitate superioara la pretul de 400 euro / luna usor negociabil.
  • Inchiriere 400 € / luna
Date despre anunt Date despre agentie Date despre agent
Proprietatea are ID: 175015 Agentia: Nume: TABOO Imobiliare
Actualizata: acum 6 ani si 11 luni Judet: Telefon: vezi numarul
Listata de: 1234 ori Manager: Oferte în portofoliu: 0
Vizualizata de: 1742 ori Telefon: vezi numarul Vezi intreg portofoliul de oferte
Istoric pret: nu sunt modificari de pret Numar agenti: 0 Articole: 0; Comentarii:
Listata initial în: 27.07.2016 Oferte în portofoliu: 0 Intrebari 0; Raspunsuri:
Vezi intreg portofoliul de oferte Contacteaza agentul
Inscrisa pe TopEstate din: Pagina personala a agentului
Pagina personala a agentiei