Acest site folosește cookie-uri pentru a analiza traficul și a cuantifica anunțurile. Află mai multe OK

Apartament inchiriere 2 camere Sibiu Orasul de Jos. Inchiriez apartament decomandat la Parter. apartament cu 2 camere in zona orasul de jos din s

Tip tranzacţie
Tip proprietate
Adauga anunt
Apartament cu 2 camere in zona Orasul de Jos - Sibiu
May 15, 2018 May 15, 2018 Apartament cu 2 camere decomandate de inchiriat in zona Orasul de jos din Sibiu, cu o suprafata utila de 55 mp, format dintr-un antreu care asigura accesul catre living-ul mobilat cu canapea, fotolii si masuta de cafea, respectiv zona de luat masa openspace cu chicineta mobilata si utilata cu aragaz si cuptor. Tot din antreu se asigura accesul catre dormitorul matrimonial foarte generos ca si suprafata, mobilat cu un pat matrimonial, dulap pentru haine si comode cu sertare si Tv. Baia este mobilata si utilata cu cada, masina de spalat rufe si geam de aerisire. Apartamentul a fost renovat in anul 2017 si dispune de numeroase imbunatatiri precum: geamuri termopan cu tamplarie PVC, usi din lemn la interior, mobila din lemn masiv, gresie, faianta, centrala termica noua, cumparata si montata in 2017, calorifere din otel, usa din metal la intrare si contorizare separata. De asemenea, apartamentul dispune si teren aferent din curtea comuna, teren care poate servi pentru parcarea autoturismului. Zona in care se afla apartamentul se afla la 5 minute de mers pe jos de Centrul Istoric al Sibiului, respectiv de toate obiectivele turistice ale orasului, avand astfel in vecinatate si cea mai mare piata agroalimetara, magazine alimentare, unitati de invatamant prescolar, scolar si liceal, statii ale mijloacelor de transport public si sedii ale institutiilor bancare. Pretul de inchiriere al acestui apartament este de 250 euro / luna.

apartament cu 2 camere in zona orasul de jos din s

Apartament cu 2 camere in zona Orasul de Jos - Sibiu

Apartament cu 2 camere, decomandat, confort 1, suprafata utila 55 m2.
Parter, 1 grup sanitar.
ID: 213291 | actualizat acum 5 ani si 11 luni
Aceasta oferta a fost dezactivata.
Puteti cauta aici alte oferte echivalente pe portal.
  • Inchiriere 250 € / luna
prezentare anunt imobiliar
  • Sibiu
  • Localitate: Sibiu
  • Zona: Orasul de Jos
  • Numar camere: 2
  • Suprafata utila: 55 m2
  • Suprafata construita: 66 m2
  • Confort: 1
  • Compartimentare: Decomandat
  • Etajul: Parter
  • Nr grupuri sanitare: 1
  • An constructie: 1980

Alte informatii:

Apartament cu 2 camere decomandate de inchiriat in zona Orasul de jos din Sibiu, cu o suprafata utila de 55 mp, format dintr-un antreu care asigura accesul catre living-ul mobilat cu canapea, fotolii si masuta de cafea, respectiv zona de luat masa openspace cu chicineta mobilata si utilata cu aragaz si cuptor.
Tot din antreu se asigura accesul catre dormitorul matrimonial foarte generos ca si suprafata, mobilat cu un pat matrimonial, dulap pentru haine si comode cu sertare si Tv. Baia este mobilata si utilata cu cada, masina de spalat rufe si geam de aerisire.
Apartamentul a fost renovat in anul 2017 si dispune de numeroase imbunatatiri precum: geamuri termopan cu tamplarie PVC, usi din lemn la interior, mobila din lemn masiv, gresie, faianta, centrala termica noua, cumparata si montata in 2017, calorifere din otel, usa din metal la intrare si contorizare separata.
De asemenea, apartamentul dispune si teren aferent din curtea comuna, teren care poate servi pentru parcarea autoturismului.
Zona in care se afla apartamentul se afla la 5 minute de mers pe jos de Centrul Istoric al Sibiului, respectiv de toate obiectivele turistice ale orasului, avand astfel in vecinatate si cea mai mare piata agroalimetara, magazine alimentare, unitati de invatamant prescolar, scolar si liceal, statii ale mijloacelor de transport public si sedii ale institutiilor bancare.
Pretul de inchiriere al acestui apartament este de 250 euro / luna.
  • Inchiriere 250 € / luna
Date despre anunt Date despre agentie Date despre agent
Proprietatea are ID: 213291 Agentia: Nume: TABOO Imobiliare
Actualizata: acum 5 ani si 11 luni Judet: Telefon: vezi numarul
Listata de: 1091 ori Manager: Oferte în portofoliu: 0
Vizualizata de: 1863 ori Telefon: vezi numarul Vezi intreg portofoliul de oferte
Istoric pret: nu sunt modificari de pret Numar agenti: 0 Articole: 0; Comentarii:
Listata initial în: 21.12.2017 Oferte în portofoliu: 0 Intrebari 0; Raspunsuri:
Vezi intreg portofoliul de oferte Contacteaza agentul
Inscrisa pe TopEstate din: Pagina personala a agentului
Pagina personala a agentiei