Acest site folosește cookie-uri pentru a analiza traficul și a cuantifica anunțurile. Află mai multe OK

Apartament inchiriere 2 camere Sibiu Orasul de Jos. Inchiriez apartament decomandat la Parter. apartament de lux la casa pe strada 9 mai din sibi

Tip tranzacţie
Tip proprietate
Adauga anunt
Apartament cu 2 camere in zona Orasul de Jos - Sibiu
Jan 26, 2017 Jan 26, 2017 Apartament de lux recent renovat, cu 2 camere decomandate, de inchiriat in Sibiu, zona Orasul de Jos, pozitionat intr-un imobil cu un singur nivel si curte interioara situat pe strada 9 Mai, in zona istorica si comerciala a orasului, in imediata apropiere a tuturor obiectivelor de interes turistic si public, institutii de invatamant, clinici medicale, banci, magazine, restaurante, parcuri. Avand o suprafata totala de 56 mp, apartamentul este spatios si luminos, compartimentat intr-un living amenajat ca spatiu de relaxare si pentru primirea oaspetilor, un dormitor elegant cu pat matrimonial, bucatarie mare cu loc de luat masa, baie cu cada si geam de aerisire, la care se adauga o terasa in fata apartamentului, spatiu pentru depozitare in pivnita si magazie anexa. Fiind la prima inchiriere, apartamentul a fost amenajat pentru a satisface cele mai rafinate gusturi in ceea ce priveste confortul si designul interior, cu finisaje interioare si exterioare de foarte buna calitate, izolatie termica in exterior, mobilat modern si cu bun gust cu mobila facuta la comanda, dotat cu electrocasnice si electronice noi, de ultima generatie, usa la intrare din PVC cu geam termopan, usi din lemn la interior, ferestre tip termopan cu tamplarie PVC, parchet, gresie, faianta, centrala termica cu calorifere din otel, contorizare separata la toate utilitatile. Pretul de inchiriere pe termen lung al apartamentului mobilat si utilat este de 350 euro / luna usor negociabil.

apartament de lux la casa pe strada 9 mai din sibi

Apartament cu 2 camere in zona Orasul de Jos - Sibiu

Apartament cu 2 camere, decomandat, confort 1, suprafata utila 47 m2.
Parter, 1 grup sanitar.
ID: 201038 | actualizat acum 7 ani si 2 luni
Aceasta oferta a fost dezactivata.
Puteti cauta aici alte oferte echivalente pe portal.
  • Inchiriere 350 € / luna
prezentare anunt imobiliar
  • Sibiu
  • Localitate: Sibiu
  • Zona: Orasul de Jos
  • Numar camere: 2
  • Suprafata utila: 47 m2
  • Suprafata construita: 56 m2
  • Confort: 1
  • Compartimentare: Decomandat
  • Etajul: Parter
  • Nr grupuri sanitare: 1
  • An constructie: 1950

Alte informatii:

Apartament de lux recent renovat, cu 2 camere decomandate, de inchiriat in Sibiu, zona Orasul de Jos, pozitionat intr-un imobil cu un singur nivel si curte interioara situat pe strada 9 Mai, in zona istorica si comerciala a orasului, in imediata apropiere a tuturor obiectivelor de interes turistic si public, institutii de invatamant, clinici medicale, banci, magazine, restaurante, parcuri.
Avand o suprafata totala de 56 mp, apartamentul este spatios si luminos, compartimentat intr-un living amenajat ca spatiu de relaxare si pentru primirea oaspetilor, un dormitor elegant cu pat matrimonial, bucatarie mare cu loc de luat masa, baie cu cada si geam de aerisire, la care se adauga o terasa in fata apartamentului, spatiu pentru depozitare in pivnita si magazie anexa.
Fiind la prima inchiriere, apartamentul a fost amenajat pentru a satisface cele mai rafinate gusturi in ceea ce priveste confortul si designul interior, cu finisaje interioare si exterioare de foarte buna calitate, izolatie termica in exterior, mobilat modern si cu bun gust cu mobila facuta la comanda, dotat cu electrocasnice si electronice noi, de ultima generatie, usa la intrare din PVC cu geam termopan, usi din lemn la interior, ferestre tip termopan cu tamplarie PVC, parchet, gresie, faianta, centrala termica cu calorifere din otel, contorizare separata la toate utilitatile.
Pretul de inchiriere pe termen lung al apartamentului mobilat si utilat este de 350 euro / luna usor negociabil.
  • Inchiriere 350 € / luna
Date despre anunt Date despre agentie Date despre agent
Proprietatea are ID: 201038 Agentia: Nume: TABOO Imobiliare
Actualizata: acum 7 ani si 2 luni Judet: Telefon: vezi numarul
Listata de: 189 ori Manager: Oferte în portofoliu: 0
Vizualizata de: 1802 ori Telefon: vezi numarul Vezi intreg portofoliul de oferte
Istoric pret: nu sunt modificari de pret Numar agenti: 0 Articole: 0; Comentarii:
Listata initial în: 16.01.2017 Oferte în portofoliu: 0 Intrebari 0; Raspunsuri:
Vezi intreg portofoliul de oferte Contacteaza agentul
Inscrisa pe TopEstate din: Pagina personala a agentului
Pagina personala a agentiei