Acest site folosește cookie-uri pentru a analiza traficul și a cuantifica anunțurile. Află mai multe OK

Apartament inchiriere 2 camere Sibiu Lazaret. Inchiriez apartament decomandat la etajul 1 din 1 etaj. apartament cu 2 camere la casa in sibiu zona lupen

Tip tranzacţie
Tip proprietate
Adauga anunt
Apartament cu 2 camere in zona Lazaret - Sibiu
Feb 21, 2017 Feb 21, 2017 Apartament cu 2 camere la casa de inchiriat, in Sibiu zona Lupeni, cu o suprafata totala de 48 mp si acces printr-o curte comuna cu inca doua familii, acces separat la utilitati precum apa, canalizare, curent si gaz. Acesta se afla situat la etajul 1 al unui imobil construit in anul1997, care a fost renovat si amenajat in urma cu 3 ani, accesul se face pe o scara exterioara din fier unde se afla o terasa acoperita, doua camere, hol, bucatarie si baie prevazuta cu dus, toate acestea sunt complet mobilate si bucataria dotata cu aragaz si frigider. Strada pe care se afla acest imobil este asfaltata, iluminata, cu spatii verzi dar si parcari amenajate si atent delimitate in fata acestuia, imobilul se afla la o distanta de doar 3 minute de mers cu masina fata de centrul orasului, in imediata apropiere se afla institutii de invatamant, unitati bancare, magazine, biserica, parcuri, statii de autobuz sau taxi. Locuinta prezinta urmatoarele dotari si imbunatatiri: centrala termica proprie pe gaz cu instalatie pe cupru si calorifere din otel, geamuri termopan cu tamplarie PVC, usi din lemn, gresie, faianta in bucatarie, hol si baie, podele lacuite de tip dusumea. Apartamentul se inchiriaza pe o perioada de minim un an de zile la pretul de 150 euro / lunar.

apartament cu 2 camere la casa in sibiu zona lupen

Apartament cu 2 camere in zona Lazaret - Sibiu

Apartament cu 2 camere, decomandat, confort 1, suprafata utila 40 m2.
Etajul 1 / 1 etaje, 1 grup sanitar.
ID: 201804 | actualizat acum 7 ani si 1 luna
Aceasta oferta a fost dezactivata.
Puteti cauta aici alte oferte echivalente pe portal.
  • Inchiriere 150 € / luna
prezentare anunt imobiliar
  • Sibiu
  • Localitate: Sibiu
  • Zona: Lazaret
  • Numar camere: 2
  • Suprafata utila: 40 m2
  • Suprafata construita: 48 m2
  • Confort: 1
  • Compartimentare: Decomandat
  • Etajul: 1
  • Numar etaje: Parter+1 etaj
  • Nr grupuri sanitare: 1
  • An constructie: 1997

Alte informatii:

Apartament cu 2 camere la casa de inchiriat, in Sibiu zona Lupeni, cu o suprafata totala de 48 mp si acces printr-o curte comuna cu inca doua familii, acces separat la utilitati precum apa, canalizare, curent si gaz.
Acesta se afla situat la etajul 1 al unui imobil construit in anul1997, care a fost renovat si amenajat in urma cu 3 ani, accesul se face pe o scara exterioara din fier unde se afla o terasa acoperita, doua camere, hol, bucatarie si baie prevazuta cu dus, toate acestea sunt complet mobilate si bucataria dotata cu aragaz si frigider.
Strada pe care se afla acest imobil este asfaltata, iluminata, cu spatii verzi dar si parcari amenajate si atent delimitate in fata acestuia, imobilul se afla la o distanta de doar 3 minute de mers cu masina fata de centrul orasului, in imediata apropiere se afla institutii de invatamant, unitati bancare, magazine, biserica, parcuri, statii de autobuz sau taxi.
Locuinta prezinta urmatoarele dotari si imbunatatiri: centrala termica proprie pe gaz cu instalatie pe cupru si calorifere din otel, geamuri termopan cu tamplarie PVC, usi din lemn, gresie, faianta in bucatarie, hol si baie, podele lacuite de tip dusumea.
Apartamentul se inchiriaza pe o perioada de minim un an de zile la pretul de 150 euro / lunar.
  • Inchiriere 150 € / luna
Date despre anunt Date despre agentie Date despre agent
Proprietatea are ID: 201804 Agentia: Nume: TABOO Imobiliare
Actualizata: acum 7 ani si 1 luna Judet: Telefon: vezi numarul
Listata de: 307 ori Manager: Oferte în portofoliu: 0
Vizualizata de: 2545 ori Telefon: vezi numarul Vezi intreg portofoliul de oferte
Istoric pret: nu sunt modificari de pret Numar agenti: 0 Articole: 0; Comentarii:
Listata initial în: 01.02.2017 Oferte în portofoliu: 0 Intrebari 0; Raspunsuri:
Vezi intreg portofoliul de oferte Contacteaza agentul
Inscrisa pe TopEstate din: Pagina personala a agentului
Pagina personala a agentiei