Acest site folosește cookie-uri pentru a analiza traficul și a cuantifica anunțurile. Află mai multe OK

Apartament inchiriere 2 camere Sibiu Gara. Inchiriez apartament decomandat la Parter din 1 etaj. apartament de lux 2 camere decomandate la casa in

Tip tranzacţie
Tip proprietate
Adauga anunt
Apartament cu 2 camere in zona Gara - Sibiu
Aug 17, 2017 Aug 17, 2017 Apartament de lux la casa cu 2 camere decomandate de inchiriat in zona Garii din Sibiu, beneficiaza de o suprafata de 100 mp construiti, fiind o alegere ideala pentru clientii pretentiosi care-si doresc o oaza de relaxare, intr-un cadru elegant si primitor. Cu o suprafata utila de 90 mp, apartamentul beneficiaza de un living, 1 dormitor, o bucatarie, 2 bai. Acesta se ofera spre inchiriere mobilat si utilat, avand mobila si electrocasnice de cea mai inalta calitate. Ca imbunatatiri apartamentul beneficiaza de usa din Pvc la intrare, centrala termica proprie, ferestre cu geam termopan si tamplarie Pvc, gresie, faianta, calorifere din otel, usi de lemn pe interior, parchet din lemn masiv, usi de sticla la bucatarie si baie. Locuinta se afla intr-o zona linistita, fiind la doar cateva minute de mers pe jos de Piata Mare din Sibiu, dar totodata in zona se afla statii de autobuz, taxi, magazine alimentare, farmacii, institutii de invatamant si de cult. Apartamentul se inchiriaza la pretul de 600 euro / luna, existand posibilitatea de a se inchiria si la pretul de 800 de euro / luna cu toate utilitatile incluse.

apartament de lux 2 camere decomandate la casa in

Apartament cu 2 camere in zona Gara - Sibiu

Apartament cu 2 camere, decomandat, confort 1, suprafata utila 90 m2.
Parter / 1 etaje, 2 grupuri sanitare.
ID: 206533 | adaugat acum 6 ani si 8 luni
Aceasta oferta a fost dezactivata.
Puteti cauta aici alte oferte echivalente pe portal.
  • Inchiriere 600 € / luna
prezentare anunt imobiliar
  • Sibiu
  • Localitate: Sibiu
  • Zona: Gara
  • Numar camere: 2
  • Suprafata utila: 90 m2
  • Suprafata construita: 100 m2
  • Confort: 1
  • Compartimentare: Decomandat
  • Etajul: Parter
  • Numar etaje: Parter+1 etaj
  • Nr grupuri sanitare: 2
  • An constructie: 1975

Alte informatii:

Apartament de lux la casa cu 2 camere decomandate de inchiriat in zona Garii din Sibiu, beneficiaza de o suprafata de 100 mp construiti, fiind o alegere ideala pentru clientii pretentiosi care-si doresc o oaza de relaxare, intr-un cadru elegant si primitor.
Cu o suprafata utila de 90 mp, apartamentul beneficiaza de un living, 1 dormitor, o bucatarie, 2 bai. Acesta se ofera spre inchiriere mobilat si utilat, avand mobila si electrocasnice de cea mai inalta calitate.
Ca imbunatatiri apartamentul beneficiaza de usa din Pvc la intrare, centrala termica proprie, ferestre cu geam termopan si tamplarie Pvc, gresie, faianta, calorifere din otel, usi de lemn pe interior, parchet din lemn masiv, usi de sticla la bucatarie si baie.
Locuinta se afla intr-o zona linistita, fiind la doar cateva minute de mers pe jos de Piata Mare din Sibiu, dar totodata in zona se afla statii de autobuz, taxi, magazine alimentare, farmacii, institutii de invatamant si de cult.
Apartamentul se inchiriaza la pretul de 600 euro / luna, existand posibilitatea de a se inchiria si la pretul de 800 de euro / luna cu toate utilitatile incluse.
  • Inchiriere 600 € / luna
Date despre anunt Date despre agentie Date despre agent
Proprietatea are ID: 206533 Agentia: Nume: TABOO Imobiliare
Actualizata: acum 6 ani si 8 luni Judet: Telefon: vezi numarul
Listata de: 642 ori Manager: Oferte în portofoliu: 0
Vizualizata de: 710 ori Telefon: vezi numarul Vezi intreg portofoliul de oferte
Istoric pret: nu sunt modificari de pret Numar agenti: 0 Articole: 0; Comentarii:
Listata initial în: 17.08.2017 Oferte în portofoliu: 0 Intrebari 0; Raspunsuri:
Vezi intreg portofoliul de oferte Contacteaza agentul
Inscrisa pe TopEstate din: Pagina personala a agentului
Pagina personala a agentiei