Acest site folosește cookie-uri pentru a analiza traficul și a cuantifica anunțurile. Află mai multe OK

Apartament inchiriere 2 camere Brasov Centru. Inchiriez apartament decomandat la etajul 5 din 6 etaje. Inchiriere apartament 2 camere

Tip tranzacţie
Tip proprietate
Adauga anunt
Apartament cu 2 camere in zona Centru - Brasov
May 17, 2014 May 17, 2014 CBR81616 - Apartamentul propus spre inchiriere este situat intr-un ansamblu de apartamente, pozitionat central. Acesta beneficiaza de spatii largi si o partitionare foarte bine gandita din punct de vedere practic, aici existand living de tip open-space, cu bucataria, aceasta din urma fiind accesorizata. Apartamentul detine conexiune Wi-Fi, terasa, acces la parcare si lift si, de asemenea, posibilitatea de depozitare, pentru anumite lucruri. Proprietatea dispune de finisaje calitative si, totodata, de dotari la un nivel foarte inalt, marele avantaj, in cazul inchirierii, fiind acela ca pretul de lista include atat utilitatile aferente apartamentului, cat si servicii de cleaning, de doua ori pe saptamana. In centrul Brasovului principala atractie o reprezinta casele si monumentele arhitecturale vechi, in special cele pe filon religios. Aici, casele pastreaza, pe langa plastica in stucatura, de factura baroca, portile traditionale din lemn, cu elemente de feronerie specifica, produsa de lacatusii brasoveni. Piata rezidentiala brasoveana include o serie de tipuri de proprietati, precum: case vechi si apartamente in case vechi (renovate sau nu), apartamente si case construite intre 1960-1990, precum si apartamente si case construite dupa 1990. Astazi, Brasovul este un important centru cultural, industrial si de afaceri. Mai mult de atat, datorita numeroaselor monumente istorice, orasul, la fel ca Sibiu si Cluj, este un important centru de atractii turistice al tarii. Aici puteti vizita numeroase locuri si cladiri frumoase, precum Biserica Neagra, Turnul Alb, Bastionul Fierarilor, Muzeul de Arta si Parcul Nicolae Titulescu. Amplasat in centrul orasului, parcul poseda numeroase bancute, locuri de joaca pentru copii, cateva monumente statuare si o fanta arteziana. Parcul este inconjurat de Biserica Sfanta Treime, Cladirea Primariei, Muzeul de Arta si Casa Armatei.

Inchiriere apartament 2 camere

Apartament cu 2 camere in zona Centru - Brasov

Apartament cu 2 camere, decomandat, confort 1, suprafata utila 72 m2.
Etajul 5 / 6 etaje, 1 grup sanitar.
ID: 152066 | actualizat acum 9 ani si 11 luni
Aceasta oferta a fost dezactivata.
Puteti cauta aici alte oferte echivalente pe portal.
  • Inchiriere 1.100 € / luna
prezentare anunt imobiliar
  • Brasov
  • Localitate: Brasov
  • Zona: Centru
  • Reper: Centru
  • Numar camere: 2
  • Suprafata utila: 72 m2
  • Confort: 1
  • Compartimentare: Decomandat
  • Etajul: 5
  • Numar etaje: Parter+6 etaje
  • Nr grupuri sanitare: 1
  • An constructie: 2011

Alte informatii:

CBR81616 - Apartamentul propus spre inchiriere este situat intr-un ansamblu de apartamente, pozitionat central. Acesta beneficiaza de spatii largi si o partitionare foarte bine gandita din punct de vedere practic, aici existand living de tip open-space, cu bucataria, aceasta din urma fiind accesorizata. Apartamentul detine conexiune Wi-Fi, terasa, acces la parcare si lift si, de asemenea, posibilitatea de depozitare, pentru anumite lucruri. Proprietatea dispune de finisaje calitative si, totodata, de dotari la un nivel foarte inalt, marele avantaj, in cazul inchirierii, fiind acela ca pretul de lista include atat utilitatile aferente apartamentului, cat si servicii de cleaning, de doua ori pe saptamana. In centrul Brasovului principala atractie o reprezinta casele si monumentele arhitecturale vechi, in special cele pe filon religios. Aici, casele pastreaza, pe langa plastica in stucatura, de factura baroca, portile traditionale din lemn, cu elemente de feronerie specifica, produsa de lacatusii brasoveni. Piata rezidentiala brasoveana include o serie de tipuri de proprietati, precum: case vechi si apartamente in case vechi (renovate sau nu), apartamente si case construite intre 1960-1990, precum si apartamente si case construite dupa 1990. Astazi, Brasovul este un important centru cultural, industrial si de afaceri. Mai mult de atat, datorita numeroaselor monumente istorice, orasul, la fel ca Sibiu si Cluj, este un important centru de atractii turistice al tarii. Aici puteti vizita numeroase locuri si cladiri frumoase, precum Biserica Neagra, Turnul Alb, Bastionul Fierarilor, Muzeul de Arta si Parcul Nicolae Titulescu. Amplasat in centrul orasului, parcul poseda numeroase bancute, locuri de joaca pentru copii, cateva monumente statuare si o fanta arteziana. Parcul este inconjurat de Biserica Sfanta Treime, Cladirea Primariei, Muzeul de Arta si Casa Armatei.
  • Inchiriere 1.100 € / luna
Date despre anunt Date despre agent
Proprietatea are ID: 152066 Nume: Razvan Calita
Actualizata: acum 9 ani si 11 luni Telefon: vezi numarul
Listata de: 5742 ori Oferte în portofoliu: 0
Vizualizata de: 195 ori Vezi intreg portofoliul de oferte
Istoric pret: nu sunt modificari de pret Articole: 0; Comentarii:
Listata initial în: 18.03.2014 Intrebari 0; Raspunsuri:
Contacteaza agentul
Pagina personala a agentului