Acest site folosește cookie-uri pentru a analiza traficul și a cuantifica anunțurile. Află mai multe OK

Apartament inchiriere 2 camere Alba Iulia Centru. Inchiriez apartament decomandat la etajul 2 din 4 etaje. apartament nou cu 2 camere in alba iulia zona cent

Tip tranzacţie
Tip proprietate
Adauga anunt
Apartament cu 2 camere in zona Centru - Alba Iulia, Alba
Dec 05, 2016 Dec 05, 2016 Apartament nou de inchiriat cu 2 camere decomandate in Alba Iulia zona Centrala, situat la etajul intermediar 2 al unui imobil cu 4 etaje prevazut cu lift, cu o suprafata utila de 62 mp. Locuinta este foarte bine compartimentata, compusa la intrare din hol spatios si luminos ce cuprinde si un spatiu de servit masa, o bucatarie inchisa, complet mobilata si utilata, cu electrocasnice noi, 2 dormitoare generoase si luminoase, ultimul dintre ele cu iesire pe balcon, o baie frumoasa, prevazuta cu cabina de dus. Locuinta dispune de numeroase imbunatatiri cum ar fi: ferestre termopan cu tamplarie PVC, perdele si draperii la geamuri usa metalica la intrare, videointerfon, parchet laminat in holuri si dormitoare, usi interioare din HDF, boxa la subsol de 7 mp, loc de parcare, lift care coboara si la subsolul blocului, in zona boxelor pentru depozitare. Imobilul dispune de finisaje de calitate si se afla intr-un cartier cu blocuri noi, foarte aproape de un liceu si o scoala, de statii pentru mijloacele de transport in comun, de banci, cabinete medicale, institutii publice, centre comerciale cunoscute, restaurante elegante si alte puncte de interes public. Apartamentul se inchiriaza complet mobilat si utilat la pretul de 350 euro, negociabil, cu achitarea unei chirii in avans.

apartament nou cu 2 camere in alba iulia zona cent

Apartament cu 2 camere in zona Centru - Alba Iulia, Alba

Apartament cu 2 camere, decomandat, confort 1, suprafata utila 62 m2.
Etajul 2 / 4 etaje, 1 grup sanitar.
ID: 198606 | actualizat acum 2 ani si 9 luni
Aceasta oferta a fost dezactivata.
Puteti cauta aici alte oferte echivalente pe portal.
 • Inchiriere 350 € / luna
prezentare anunt imobiliar
 • Alba
 • Localitate: Alba Iulia
 • Zona: Centru
 • Numar camere: 2
 • Suprafata utila: 62 m2
 • Suprafata construita: 74 m2
 • Confort: 1
 • Compartimentare: Decomandat
 • Etajul: 2
 • Numar etaje: Parter+4 etaje
 • Nr grupuri sanitare: 1
 • An constructie: 2016

Alte informatii:

Apartament nou de inchiriat cu 2 camere decomandate in Alba Iulia zona Centrala, situat la etajul intermediar 2 al unui imobil cu 4 etaje prevazut cu lift, cu o suprafata utila de 62 mp.
Locuinta este foarte bine compartimentata, compusa la intrare din hol spatios si luminos ce cuprinde si un spatiu de servit masa, o bucatarie inchisa, complet mobilata si utilata, cu electrocasnice noi, 2 dormitoare generoase si luminoase, ultimul dintre ele cu iesire pe balcon, o baie frumoasa, prevazuta cu cabina de dus.
Locuinta dispune de numeroase imbunatatiri cum ar fi: ferestre termopan cu tamplarie PVC, perdele si draperii la geamuri usa metalica la intrare, videointerfon, parchet laminat in holuri si dormitoare, usi interioare din HDF, boxa la subsol de 7 mp, loc de parcare, lift care coboara si la subsolul blocului, in zona boxelor pentru depozitare.
Imobilul dispune de finisaje de calitate si se afla intr-un cartier cu blocuri noi, foarte aproape de un liceu si o scoala, de statii pentru mijloacele de transport in comun, de banci, cabinete medicale, institutii publice, centre comerciale cunoscute, restaurante elegante si alte puncte de interes public.
Apartamentul se inchiriaza complet mobilat si utilat la pretul de 350 euro, negociabil, cu achitarea unei chirii in avans.
 • Inchiriere 350 € / luna
Date despre anunt Date despre agentie Date despre agent
Proprietatea are ID: 198606 Agentia: Sc Taboo Inc Srl Nume: Codorean Raluca
Actualizata: acum 2 ani si 9 luni Judet: Sibiu Telefon: vezi numarul
Listata de: 354 ori Manager: Cercel Elena Oferte în portofoliu: 0
Vizualizata de: 852 ori Telefon: vezi numarul Vezi intreg portofoliul de oferte
Istoric pret: nu sunt modificari de pret Numar agenti: 44 Articole: 0; Comentarii:
Listata initial în: 19.10.2016 Oferte în portofoliu: 0 Intrebari 0; Raspunsuri:
Vezi intreg portofoliul de oferte Contacteaza agentul
Inscrisa pe TopEstate din: 07.11.2014 Pagina personala a agentului
Pagina personala a agentiei