Acest site folosește cookie-uri pentru a analiza traficul și a cuantifica anunțurile. Află mai multe OK

Apartament inchiriere 2 camere Sibiu Cedonia. Inchiriez apartament decomandat la etajul 3 din 8 etaje. apartament cu 2 camere la etajul 3 zona cedonia di

Tip tranzacţie
Tip proprietate
Adauga anunt
Apartament cu 2 camere in zona Cedonia - Sibiu
Jul 13, 2016 Jul 13, 2016 Apartament cu 2 camere decomandate de inchiriat in Sibiu zona Cedonia, cu o suprafata utila de 50 mp si totala de 60 mp, pozitionat la etajul intermediar 3 din 8 al unui imobil construit la inceputul anului 1980 ce beneficiaza de interfon al intrarea in scara si lift renovat, situat intr-o zona foarte cautata a orasului la o distanta de doar 3 minute de Bulevardul Mihai Viteazu. Locuinta este foarte spatioasa si luminoasa, bine compartimentata, compusa din living generos cu iesire in balconul privat inchis cu geam termopan, un dormitor matrimonial decomandat cu acces din holul intermediar unde se afla instalata si masina de spalat rufe, o bucatarie inchisa complet mobilata si utilata ( mobilier la comanda, aragaz, hota, combina frigorifica ) cu iesire pe balconul inchis, hol la intarea in locuinta si o baie mare cu cada si geam pentru aerisire. Apartamentul detine toate utilitatile si imbunatatirile necesare unui trai linistit cum ar fi izolatie termica si fonica la exterior, interfon la intrarea in scara, lift, usa metalica la intrare, usi din lemn la interior, gresie, faianta, parchet laminat in camere, geamuri termopan cu tamplarie PVC inclusiv la balcon, centrala termica proprie si calorifere de otel, contorizari individuale la utilitati. Pretul de inchiriere al apartamentului este de 230 euro / luna negociabil.

apartament cu 2 camere la etajul 3 zona cedonia di

Apartament cu 2 camere in zona Cedonia - Sibiu

Apartament cu 2 camere, decomandat, confort 1, suprafata utila 50 m2.
Etajul 3 / 8 etaje, 1 grup sanitar.
ID: 193001 | actualizat acum 7 ani si 9 luni
Aceasta oferta a fost dezactivata.
Puteti cauta aici alte oferte echivalente pe portal.
  • Inchiriere 230 € / luna
prezentare anunt imobiliar
  • Sibiu
  • Localitate: Sibiu
  • Zona: Cedonia
  • Numar camere: 2
  • Suprafata utila: 50 m2
  • Suprafata construita: 60 m2
  • Confort: 1
  • Compartimentare: Decomandat
  • Etajul: 3
  • Numar etaje: Parter+8 etaje
  • Nr grupuri sanitare: 1
  • An constructie: 1980

Alte informatii:

Apartament cu 2 camere decomandate de inchiriat in Sibiu zona Cedonia, cu o suprafata utila de 50 mp si totala de 60 mp, pozitionat la etajul intermediar 3 din 8 al unui imobil construit la inceputul anului 1980 ce beneficiaza de interfon al intrarea in scara si lift renovat, situat intr-o zona foarte cautata a orasului la o distanta de doar 3 minute de Bulevardul Mihai Viteazu.
Locuinta este foarte spatioasa si luminoasa, bine compartimentata, compusa din living generos cu iesire in balconul privat inchis cu geam termopan, un dormitor matrimonial decomandat cu acces din holul intermediar unde se afla instalata si masina de spalat rufe, o bucatarie inchisa complet mobilata si utilata ( mobilier la comanda, aragaz, hota, combina frigorifica ) cu iesire pe balconul inchis, hol la intarea in locuinta si o baie mare cu cada si geam pentru aerisire.
Apartamentul detine toate utilitatile si imbunatatirile necesare unui trai linistit cum ar fi izolatie termica si fonica la exterior, interfon la intrarea in scara, lift, usa metalica la intrare, usi din lemn la interior, gresie, faianta, parchet laminat in camere, geamuri termopan cu tamplarie PVC inclusiv la balcon, centrala termica proprie si calorifere de otel, contorizari individuale la utilitati.
Pretul de inchiriere al apartamentului este de 230 euro / luna negociabil.
  • Inchiriere 230 € / luna
Date despre anunt Date despre agentie Date despre agent
Proprietatea are ID: 193001 Agentia: Nume: TABOO Imobiliare
Actualizata: acum 7 ani si 9 luni Judet: Telefon: vezi numarul
Listata de: 385 ori Manager: Oferte în portofoliu: 0
Vizualizata de: 459 ori Telefon: vezi numarul Vezi intreg portofoliul de oferte
Istoric pret: nu sunt modificari de pret Numar agenti: 0 Articole: 0; Comentarii:
Listata initial în: 12.07.2016 Oferte în portofoliu: 0 Intrebari 0; Raspunsuri:
Vezi intreg portofoliul de oferte Contacteaza agentul
Inscrisa pe TopEstate din: Pagina personala a agentului
Pagina personala a agentiei