Acest site folosește cookie-uri pentru a analiza traficul și a cuantifica anunțurile. Află mai multe OK

Apartament inchiriere 2 camere Sibiu Calea Dumbravii. Inchiriez apartament decomandat la etajul 4 din 4 etaje. apartament cu 2 camere decomandate zona dioda in s

Tip tranzacţie
Tip proprietate
Adauga anunt
Apartament cu 2 camere in zona Calea Dumbravii - Sibiu
Aug 18, 2016 Aug 18, 2016 Apartament cu 2 camere decomandate de inchiriat zona Dioda in Sibiu, cu o suprafata utila de 58 mp si totala de 69 mp, situat la etajul 4 din 4 al unui imobil cu acoperis din tigla, termosistem la exterior, interfon la scara, pozitionat la doar 5 minute distanta de mers pe jos pana in centrul orasului. Locuinta a fost renovata in totalitate la inceputul anului 2013 cu materiale de calitate, bine compartimentat si foarte luminos, compus din living generos cu acces din holul de la intrare, un dormitor matrimonial decomandat cu mobilier specific, o bucatarie inchisa unita cu balconul inchis cu geam termopan, complet mobilata si utilata cu aragaz, hota, combina frigorifica, masina de spalat rufe, masina de spalat vase, o debara aflata la capatul holului si o baie mare frumos amenajata, cu o cada pe colt. Apartamentul detine toate utilitatile si imbunatatirile necesare unui trai frumos cum ar fi izolatie termica si fonica la exteior, interfon la scara, usa de intrare si interior din lemn masiv, geamuri termopan cu tamplarie PVC inclusiv la balcon, gresie si faianta in zona de baie si bucatarie, parchet din lemn masiv in camere, aer conditionat, centrala termica proprie si calorifere de otel, contorizari separate la utilitati. Pretul de inchiriere al apartamentului este de 230 euro / luna.

apartament cu 2 camere decomandate zona dioda in s

Apartament cu 2 camere in zona Calea Dumbravii - Sibiu

Apartament cu 2 camere, decomandat, confort 1, suprafata utila 58 m2.
Etajul 4 / 4 etaje, 1 grup sanitar.
ID: 156467 | actualizat acum 7 ani si 8 luni
Aceasta oferta a fost dezactivata.
Puteti cauta aici alte oferte echivalente pe portal.
  • Inchiriere 230 € / luna
prezentare anunt imobiliar
  • Sibiu
  • Localitate: Sibiu
  • Zona: Calea Dumbravii
  • Numar camere: 2
  • Suprafata utila: 58 m2
  • Suprafata construita: 69 m2
  • Confort: 1
  • Compartimentare: Decomandat
  • Etajul: 4
  • Numar etaje: Parter+4 etaje
  • Nr grupuri sanitare: 1
  • An constructie: 1975

Alte informatii:

Apartament cu 2 camere decomandate de inchiriat zona Dioda in Sibiu, cu o suprafata utila de 58 mp si totala de 69 mp, situat la etajul 4 din 4 al unui imobil cu acoperis din tigla, termosistem la exterior, interfon la scara, pozitionat la doar 5 minute distanta de mers pe jos pana in centrul orasului.
Locuinta a fost renovata in totalitate la inceputul anului 2013 cu materiale de calitate, bine compartimentat si foarte luminos, compus din living generos cu acces din holul de la intrare, un dormitor matrimonial decomandat cu mobilier specific, o bucatarie inchisa unita cu balconul inchis cu geam termopan, complet mobilata si utilata cu aragaz, hota, combina frigorifica, masina de spalat rufe, masina de spalat vase, o debara aflata la capatul holului si o baie mare frumos amenajata, cu o cada pe colt.
Apartamentul detine toate utilitatile si imbunatatirile necesare unui trai frumos cum ar fi izolatie termica si fonica la exteior, interfon la scara, usa de intrare si interior din lemn masiv, geamuri termopan cu tamplarie PVC inclusiv la balcon, gresie si faianta in zona de baie si bucatarie, parchet din lemn masiv in camere, aer conditionat, centrala termica proprie si calorifere de otel, contorizari separate la utilitati.
Pretul de inchiriere al apartamentului este de 230 euro / luna.
  • Inchiriere 230 € / luna
Date despre anunt Date despre agentie Date despre agent
Proprietatea are ID: 156467 Agentia: Nume: TABOO Imobiliare
Actualizata: acum 7 ani si 8 luni Judet: Telefon: vezi numarul
Listata de: 4654 ori Manager: Oferte în portofoliu: 0
Vizualizata de: 852 ori Telefon: vezi numarul Vezi intreg portofoliul de oferte
Istoric pret: nu sunt modificari de pret Numar agenti: 0 Articole: 0; Comentarii:
Listata initial în: 21.07.2014 Oferte în portofoliu: 0 Intrebari 0; Raspunsuri:
Vezi intreg portofoliul de oferte Contacteaza agentul
Inscrisa pe TopEstate din: Pagina personala a agentului
Pagina personala a agentiei