Acest site folosește cookie-uri pentru a analiza traficul și a cuantifica anunțurile. Află mai multe OK

Apartament inchiriere 2 camere Sibiu. Inchiriez apartament decomandat la etajul 2 din 3 etaje. apartament mobilat cu 2 camere si balcon zona bule

Tip tranzacţie
Tip proprietate
Adauga anunt
Apartament cu 2 camere in Sibiu
Apr 26, 2018 Apr 26, 2018 De inchiriat apartament complet mobilat si utilat, cu 2 camere si balcon, in Sibiu zona Bulevardul Victoriei, cu o suprafata totala de 66 mp, situat la etajul intermediar 2 din 3 al unui imobil ce dispune de pod solid acoperit cu tigla, interfon la intrarea in scara in fata careia sunt multe spatii verzi si locuri de parcare pentru proprietari. Imobilul in care se afla acest apartament este pozitionat intr-o zona foarte cautata, la doar 2 minute de mers pe jos fata de centrul orasului si toate facilitatile acestei zone: spatii comerciale, restaurante, pub-uri, hoteluri, spital, teatru, facultati, scoli, farmacii, unitati bancare, locuri de joaca pentru copii, statii de autobuz si taxi. Locuinta se afla la prima inchiriere, foarte ingrijita si excelent compartimentata, compusa din hol spatios la intrare cu acces in bucataria inchisa, baia prevazuta cu cabina de dus si aerisire naturala, living cu iesire pe un balcon inchis si un alt dormitor matrimonial. Aceasta locuinta este foarte economica si luminoasa, prezinta costuri foarte mici la utilitati si dispune de toate imbunatatirile si dotarile necesare unui trai decent cum ar fi: usi din lemn la interior, centrala termica pe gaz cu calorifere de otel, geamuri termopan cu tamplarie Pvc, usa metalica la intrare, gresie, faianta, pereti zugraviti in lavabila, abonament activ de cablu Tv si internet prin fibra optica, masina de spalat rufe, Tv, aragaz si frigider. Apartamentul se inchiriaza complet mobilat si utilat la pretul de 250 euro / luna + garantie.

apartament mobilat cu 2 camere si balcon zona bule

Apartament cu 2 camere in Sibiu

Apartament cu 2 camere, decomandat, confort 1, suprafata utila 55 m2.
Etajul 2 / 3 etaje, 1 grup sanitar.
ID: 212586 | actualizat acum 1 an si 1 luna
Aceasta oferta a fost dezactivata.
Puteti cauta aici alte oferte echivalente pe portal.
 • Inchiriere 250 € / luna
prezentare anunt imobiliar
 • Sibiu
 • Localitate: Sibiu
 • Reper: Bulevardul victoriei
 • Numar camere: 2
 • Suprafata utila: 55 m2
 • Suprafata construita: 66 m2
 • Confort: 1
 • Compartimentare: Decomandat
 • Etajul: 2
 • Numar etaje: Parter+3 etaje
 • Nr grupuri sanitare: 1
 • An constructie: 1980

Alte informatii:

De inchiriat apartament complet mobilat si utilat, cu 2 camere si balcon, in Sibiu zona Bulevardul Victoriei, cu o suprafata totala de 66 mp, situat la etajul intermediar 2 din 3 al unui imobil ce dispune de pod solid acoperit cu tigla, interfon la intrarea in scara in fata careia sunt multe spatii verzi si locuri de parcare pentru proprietari.
Imobilul in care se afla acest apartament este pozitionat intr-o zona foarte cautata, la doar 2 minute de mers pe jos fata de centrul orasului si toate facilitatile acestei zone: spatii comerciale, restaurante, pub-uri, hoteluri, spital, teatru, facultati, scoli, farmacii, unitati bancare, locuri de joaca pentru copii, statii de autobuz si taxi.
Locuinta se afla la prima inchiriere, foarte ingrijita si excelent compartimentata, compusa din hol spatios la intrare cu acces in bucataria inchisa, baia prevazuta cu cabina de dus si aerisire naturala, living cu iesire pe un balcon inchis si un alt dormitor matrimonial.
Aceasta locuinta este foarte economica si luminoasa, prezinta costuri foarte mici la utilitati si dispune de toate imbunatatirile si dotarile necesare unui trai decent cum ar fi: usi din lemn la interior, centrala termica pe gaz cu calorifere de otel, geamuri termopan cu tamplarie Pvc, usa metalica la intrare, gresie, faianta, pereti zugraviti in lavabila, abonament activ de cablu Tv si internet prin fibra optica, masina de spalat rufe, Tv, aragaz si frigider.
Apartamentul se inchiriaza complet mobilat si utilat la pretul de 250 euro / luna + garantie.
 • Inchiriere 250 € / luna
Date despre anunt Date despre agentie Date despre agent
Proprietatea are ID: 212586 Agentia: Sc Taboo Inc Srl Nume: Sin Daniel
Actualizata: acum 1 an si 1 luna Judet: Sibiu Telefon: vezi numarul
Listata de: 755 ori Manager: Cercel Elena Oferte în portofoliu: 0
Vizualizata de: 1272 ori Telefon: vezi numarul Vezi intreg portofoliul de oferte
Istoric pret: nu sunt modificari de pret Numar agenti: 44 Articole: 0; Comentarii:
Listata initial în: 21.03.2018 Oferte în portofoliu: 0 Intrebari 0; Raspunsuri:
Vezi intreg portofoliul de oferte Contacteaza agentul
Inscrisa pe TopEstate din: 07.11.2014 Pagina personala a agentului
Pagina personala a agentiei