Acest site folosește cookie-uri pentru a analiza traficul și a cuantifica anunțurile. Află mai multe OK

Apartament inchiriere 2 camere Sibiu. Inchiriez apartament decomandat la etajul 1 din 10 etaje. apartament 2 camere decomandate pe mihai viteazu i

Tip tranzacţie
Tip proprietate
Adauga anunt
Apartament cu 2 camere in Sibiu
Jun 13, 2017 Jun 13, 2017 De inchiriat apartament cu 2 camere decomandate si balcon, complet mobilat si utilat, situat la etajul intermediar 1 din 10, localizat in Sibiu pe Bulevardul Mihai Viteazu, cu o suprafata totala de 66 mp, intr-un imobil ce dispune de lift nou schimbat in totalitate si interfon la intrarea in scara in fata careia sunt amenajate locuri de parcare. Acest apartament este situat in cea mai importanta zona a orasului, in imediata apropiere se afla scoli, gradinite, facultati, magazine, biserica, piata agroalimentara, unitati bancare, farmacii, locuri de joaca pentru copii, statii de autobuz si taxi. Locuinta este foarte calduroasa avand costuri reduse la utilitati si este compartimentata astfel: la intrare se afla un hol ce dispune de cuier, 2 camere decomandate complet mobilate, bucatarie cu loc de luat masa si utilata cu aragaz, frigider, masina de spalat si hota electrica, balcon inchis de 7 mp si baie prevazuta cu cada si geam de aerisire. Apartamentul are toate dotarile si imbunatatirile necesare printre care: izolatie termica la exterior de 10 cm, centrala termica proprie Immergas cu instalatie din cupru si calorifere din fonta, usi de lemn la interior, parchet laminat si din lemn masiv, contorizari separate la utilitati, gresie, faianta, acces cablu tv si internet, usa metalica la intrare si pereti zugraviti in lavabila. Acest apartament se inchiriaza complet mobilat si utilat la pretul de 240 euro usor negociabil.

apartament 2 camere decomandate pe mihai viteazu i

Apartament cu 2 camere in Sibiu

Apartament cu 2 camere, decomandat, confort 1, suprafata utila 55 m2.
Etajul 1 / 10 etaje, 1 grup sanitar.
ID: 205729 | actualizat acum 6 ani si 10 luni
Aceasta oferta a fost dezactivata.
Puteti cauta aici alte oferte echivalente pe portal.
  • Inchiriere 240 € / luna
prezentare anunt imobiliar
  • Sibiu
  • Localitate: Sibiu
  • Reper: Mihai viteazu
  • Numar camere: 2
  • Suprafata utila: 55 m2
  • Suprafata construita: 66 m2
  • Confort: 1
  • Compartimentare: Decomandat
  • Etajul: 1
  • Numar etaje: Parter+10 etaje
  • Nr grupuri sanitare: 1
  • An constructie: 1980

Alte informatii:

De inchiriat apartament cu 2 camere decomandate si balcon, complet mobilat si utilat, situat la etajul intermediar 1 din 10, localizat in Sibiu pe Bulevardul Mihai Viteazu, cu o suprafata totala de 66 mp, intr-un imobil ce dispune de lift nou schimbat in totalitate si interfon la intrarea in scara in fata careia sunt amenajate locuri de parcare.
Acest apartament este situat in cea mai importanta zona a orasului, in imediata apropiere se afla scoli, gradinite, facultati, magazine, biserica, piata agroalimentara, unitati bancare, farmacii, locuri de joaca pentru copii, statii de autobuz si taxi.
Locuinta este foarte calduroasa avand costuri reduse la utilitati si este compartimentata astfel: la intrare se afla un hol ce dispune de cuier, 2 camere decomandate complet mobilate, bucatarie cu loc de luat masa si utilata cu aragaz, frigider, masina de spalat si hota electrica, balcon inchis de 7 mp si baie prevazuta cu cada si geam de aerisire.
Apartamentul are toate dotarile si imbunatatirile necesare printre care: izolatie termica la exterior de 10 cm, centrala termica proprie Immergas cu instalatie din cupru si calorifere din fonta, usi de lemn la interior, parchet laminat si din lemn masiv, contorizari separate la utilitati, gresie, faianta, acces cablu tv si internet, usa metalica la intrare si pereti zugraviti in lavabila.
Acest apartament se inchiriaza complet mobilat si utilat la pretul de 240 euro usor negociabil.
  • Inchiriere 240 € / luna
Date despre anunt Date despre agentie Date despre agent
Proprietatea are ID: 205729 Agentia: Nume: TABOO Imobiliare
Actualizata: acum 6 ani si 10 luni Judet: Telefon: vezi numarul
Listata de: 424 ori Manager: Oferte în portofoliu: 0
Vizualizata de: 2140 ori Telefon: vezi numarul Vezi intreg portofoliul de oferte
Istoric pret: nu sunt modificari de pret Numar agenti: 0 Articole: 0; Comentarii:
Listata initial în: 05.05.2017 Oferte în portofoliu: 0 Intrebari 0; Raspunsuri:
Vezi intreg portofoliul de oferte Contacteaza agentul
Inscrisa pe TopEstate din: Pagina personala a agentului
Pagina personala a agentiei