Acest site folosește cookie-uri pentru a analiza traficul și a cuantifica anunțurile. Află mai multe OK

Apartament inchiriere 2 camere Sibiu. Inchiriez apartament decomandat la etajul 1 din 2 etaje. apartament cu 2 camere in sibiu zona nicolae balce

Tip tranzacţie
Tip proprietate
Adauga anunt
Apartament cu 2 camere in Sibiu
Jul 07, 2016 Jul 07, 2016 Apartament cu 2 camere decomandate de inchiriat in Sibiu, situat in zona ultracentrala a orasului, in imediata apropiere a bulevardului Nicolae Balcescu, cu o suprafata totala de aproximativ 100 mp, situat la etajul 1 al unui imobil construit in jurul anului 1960, ce are o arhitectura exterioara deosebita. Locuinta este pozitionata intr-o zona foarte linistita cu vedere catre Parcul Astra, avand o suprafata utila de 86 mp compusa dintr-un living de 30 mp, un dormitor foarte spatios de 28 mp, o bucatarie generoasa complet mobilata si utilata cu vedere catre curtea interioara si o baie cu geam de aerisire. Acesta a fost renovat in totalitate in anul 2016 si dispune de centrala termica pe gaz cu calorifere din otel, parchet din lemn masiv, gresie, faianta, usa din lemn masiv la intrare cat si la interior, pereti tencuiti, gletuiti si zugraviti in lavabila, instalatie electrica la comanda, cablu internet si TV in fiecare camera si interfon. Datorita compartimentarii facile acesta poate fi transformat cu usurinta in spatiu de birouri, inchiriat in regim hotelier sau chiar locuinta. Zona in care este situat imobilul este una de foarte mare interes din punct de vedere turistic si nu numai, iar acesta este situat la o distanta de doar 3 minute de mers pe jos fata de Piata Mica si Piata Mare a orasului. Pretul de inchiriere al apartamentului este de 450 euro / luna.

apartament cu 2 camere in sibiu zona nicolae balce

Apartament cu 2 camere in Sibiu

Apartament cu 2 camere, decomandat, confort 1, suprafata utila 86 m2.
Etajul 1 / 2 etaje, 1 grup sanitar.
ID: 191177 | actualizat acum 7 ani si 9 luni
Aceasta oferta a fost dezactivata.
Puteti cauta aici alte oferte echivalente pe portal.
  • Inchiriere 450 € / luna
prezentare anunt imobiliar
  • Sibiu
  • Localitate: Sibiu
  • Reper: Nicolae balcescu
  • Numar camere: 2
  • Suprafata utila: 86 m2
  • Suprafata construita: 100 m2
  • Confort: 1
  • Compartimentare: Decomandat
  • Etajul: 1
  • Numar etaje: Parter+2 etaje
  • Nr grupuri sanitare: 1
  • An constructie: 1960

Alte informatii:

Apartament cu 2 camere decomandate de inchiriat in Sibiu, situat in zona ultracentrala a orasului, in imediata apropiere a bulevardului Nicolae Balcescu, cu o suprafata totala de aproximativ 100 mp, situat la etajul 1 al unui imobil construit in jurul anului 1960, ce are o arhitectura exterioara deosebita.
Locuinta este pozitionata intr-o zona foarte linistita cu vedere catre Parcul Astra, avand o suprafata utila de 86 mp compusa dintr-un living de 30 mp, un dormitor foarte spatios de 28 mp, o bucatarie generoasa complet mobilata si utilata cu vedere catre curtea interioara si o baie cu geam de aerisire.
Acesta a fost renovat in totalitate in anul 2016 si dispune de centrala termica pe gaz cu calorifere din otel, parchet din lemn masiv, gresie, faianta, usa din lemn masiv la intrare cat si la interior, pereti tencuiti, gletuiti si zugraviti in lavabila, instalatie electrica la comanda, cablu internet si TV in fiecare camera si interfon.
Datorita compartimentarii facile acesta poate fi transformat cu usurinta in spatiu de birouri, inchiriat in regim hotelier sau chiar locuinta.
Zona in care este situat imobilul este una de foarte mare interes din punct de vedere turistic si nu numai, iar acesta este situat la o distanta de doar 3 minute de mers pe jos fata de Piata Mica si Piata Mare a orasului.
Pretul de inchiriere al apartamentului este de 450 euro / luna.
  • Inchiriere 450 € / luna
Date despre anunt Date despre agentie Date despre agent
Proprietatea are ID: 191177 Agentia: Nume: TABOO Imobiliare
Actualizata: acum 7 ani si 9 luni Judet: Telefon: vezi numarul
Listata de: 47 ori Manager: Oferte în portofoliu: 0
Vizualizata de: 579 ori Telefon: vezi numarul Vezi intreg portofoliul de oferte
Istoric pret: nu sunt modificari de pret Numar agenti: 0 Articole: 0; Comentarii:
Listata initial în: 09.06.2016 Oferte în portofoliu: 0 Intrebari 0; Raspunsuri:
Vezi intreg portofoliul de oferte Contacteaza agentul
Inscrisa pe TopEstate din: Pagina personala a agentului
Pagina personala a agentiei