Acest site folosește cookie-uri pentru a analiza traficul și a cuantifica anunțurile. Află mai multe OK

Apartament inchiriere 2 camere Sibiu. Inchiriez apartament decomandat la etajul 1 din 1 etaj. apartament 2 camere zona ultracentrala la km 0 in

Tip tranzacţie
Tip proprietate
Adauga anunt
Apartament cu 2 camere in Sibiu
Nov 20, 2015 Nov 20, 2015 Apartament cu 2 camere de inchiriat la vila in Sibiu zona ultracentrala cu o suprafata totala de 45 mp situat la etajul 1 din 1 al unui imobil ce are curte proprie si acoperis din tigla. Acesta este compus din bucatarie mobilata si utilata cu plita gaz, cuptor electric, hota telescopica, frigider, tip open-space cu living, dormitor foarte spatios si luminos cu iesire in balconul deschis de aproximativ 8 metri, baie cu cabina de dus si geam de aerisire unde se afla instalata si masina de spalat rufe. Apartamentul a fost complet reamenajat in anul 2014, printre imbunatatiri numarandu-se centrala proprie si calorifere de otel, gresie, faianta, usa metalica la intrare, tamplarie PVC culoarea lemnului cu geam termopan, iar parchetul din lemn masiv a fost reconditionat starea lui fiind excelenta. De asemenea pentru parcarea autoturismului dumneavoastra aveti la dispozitie si un garaj spatios in curtea interioara cu acces de pe o strada secundara. Strada pe care se afla imobilul este asfaltata si iluminata in apropiere de toate punctele de interes public precum scoli, gradinite, banci, magazine, mijloace de transport in comun, in centrul orasului. Pretul de inchiriere al apartamentului este de 250 euro / luna usor negociabil disponibil incepand cu data de 01.12.2015.

apartament 2 camere zona ultracentrala la km 0 in

Apartament cu 2 camere in Sibiu

Apartament cu 2 camere, decomandat, confort 1, suprafata utila 38 m2.
Etajul 1 / 1 etaje, 1 grup sanitar.
ID: 176072 | actualizat acum 8 ani si 4 luni
Aceasta oferta a fost dezactivata.
Puteti cauta aici alte oferte echivalente pe portal.
  • Inchiriere 250 € / luna
prezentare anunt imobiliar
  • Sibiu
  • Localitate: Sibiu
  • Reper: Centrul istoric
  • Numar camere: 2
  • Suprafata utila: 38 m2
  • Suprafata construita: 45 m2
  • Confort: 1
  • Compartimentare: Decomandat
  • Etajul: 1
  • Numar etaje: Parter+1 etaj
  • Nr grupuri sanitare: 1
  • An constructie: 1992

Alte informatii:

Apartament cu 2 camere de inchiriat la vila in Sibiu zona ultracentrala cu o suprafata totala de 45 mp situat la etajul 1 din 1 al unui imobil ce are curte proprie si acoperis din tigla.
Acesta este compus din bucatarie mobilata si utilata cu plita gaz, cuptor electric, hota telescopica, frigider, tip open-space cu living, dormitor foarte spatios si luminos cu iesire in balconul deschis de aproximativ 8 metri, baie cu cabina de dus si geam de aerisire unde se afla instalata si masina de spalat rufe.
Apartamentul a fost complet reamenajat in anul 2014, printre imbunatatiri numarandu-se centrala proprie si calorifere de otel, gresie, faianta, usa metalica la intrare, tamplarie PVC culoarea lemnului cu geam termopan, iar parchetul din lemn masiv a fost reconditionat starea lui fiind excelenta.
De asemenea pentru parcarea autoturismului dumneavoastra aveti la dispozitie si un garaj spatios in curtea interioara cu acces de pe o strada secundara.
Strada pe care se afla imobilul este asfaltata si iluminata in apropiere de toate punctele de interes public precum scoli, gradinite, banci, magazine, mijloace de transport in comun, in centrul orasului.
Pretul de inchiriere al apartamentului este de 250 euro / luna usor negociabil disponibil incepand cu data de 01.12.2015.
  • Inchiriere 250 € / luna
Date despre anunt Date despre agentie Date despre agent
Proprietatea are ID: 176072 Agentia: Nume: TABOO Imobiliare
Actualizata: acum 8 ani si 4 luni Judet: Telefon: vezi numarul
Listata de: 108 ori Manager: Oferte în portofoliu: 0
Vizualizata de: 545 ori Telefon: vezi numarul Vezi intreg portofoliul de oferte
Istoric pret: nu sunt modificari de pret Numar agenti: 0 Articole: 0; Comentarii:
Listata initial în: 13.11.2015 Oferte în portofoliu: 0 Intrebari 0; Raspunsuri:
Vezi intreg portofoliul de oferte Contacteaza agentul
Inscrisa pe TopEstate din: Pagina personala a agentului
Pagina personala a agentiei